Adam / SA4BHG

Mer
01 sep 2021 21:55 #180 av sa0bxi
Svar från sa0bxi i ämnet Adam / SA4BHG
Hjärtligt vällkommen Adam. Det låter som om du har en kompetensprofil som blir en stor tillgång och det är bara att hoppas att du har massor med tid och lust för oss!

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Mer
30 aug 2021 08:56 #179 av SA4BHG
Adam / SA4BHG skapades av SA4BHG
Ska ge mig på en presentation här också.

Adam heter jag och bor i skogen utanför Sunne mot Gräsmark, ursprungligen från Karlstad med en sejour i Stockholm. Cert sedan 10 år tillbaka och intresserar mig mest för digitala, paketbaserade trafiksätt. Har haft ögonen på AMPRnet sedan omstarten då jag i min dåvarande roll på DGC hjälpte till att sätta upp peering m.m för 44-net.

Har jobbat med internet och den svenska/nordiska infrastrukturen de senaste 15 åren, både inom fiber, dwdm och ip/mpls. På senare tid har jag pysslat en del med PTS projekt inom robusta nät.

I och med mitt intåg i den här föreningen övertar jag nu rollen som koordinator för S-län där jag har för avsikt samla intresserade och påbörja projektering. Finns det någon här från S-län som är intresserad av att delta? Hojta gärna till! Övriga i SM4 får gärna utbyta idéer och tankar då det även vore intressant länka ihop samtliga län inom SM4.

Tills vi hörs igen, 73.

//Adam SA4BHG

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.149 sekunder
Powered by Kunena Forum